Solgte Harde Mottak-luer - donerer 17 500 til LSK Unified

70 Harde Mottak-luer ble solgt unna i en fei. Dermed donerer gutta bak den populære podkasten 17 500 kroner til LSK Unified.

Annonse:

- Stig Martin (Sandvik) og LSK Unified er en del av klubben som vi alltid har hatt et godt øye til. LSK Unified er den fineste delen av Fuglafamilien. De har hatt det tøft under pandemien med mye usikkerhet og avlyste ting. Forhåpentligvis kan de bruke dette til å kunne sørge for aktivitet utover i 2022-sesingen, sier Harde Mottak-general Trym Hogner.

SNILLE MOTTAKERE: Harde Mottak-gjengen donerer 17 500 kroner til LSK Unified. Her fra et tidligere opptak med Frode Kippe.
SNILLE MOTTAKERE: Harde Mottak-gjengen donerer 17 500 kroner til LSK Unified. Her fra et tidligere opptak med Frode Kippe.

Luene ble solgt via Forza Fugla-shopen i lokalene til Norasonde i Kirkegata 3 i Lillestrøm, og butikken er dermed også med på gaven til LSK Unified.

Her kan du sjekke ut Forza Fugla-shopen!

- En stor takk til alle som har giddet å kjøpe luer og til shopen, og en like stor takk til de gode sponsorene som er med og bidrar til at vi kan gi ut podkasten vår, tillegger Hogner, og sikter til Advokatfirmaet Halvorsen & Co, Cloudberries, Nortekk, Areal & Bolig og Tassen Bar & Bistro.

Les også: LSK Unified feiret 20 år - møtt med gavedryss

Her kan du høre podkasten til Harde Mottak!

LSK Unified-leder Stig Martin Sandvik takker pent for et kjærkomment tilskudd i klubbkassa. 

- Det er helt vilt. Jeg er evig takknemlig for det den gjengen gjør. Jeg hører på hver eneste episode, og setter veldig pris på støtten fra Trym (Hogner), Patrick (Ween) og Lars (Raastad). Pengene kommer godt med. Planen er at vi skal til landsturneringa i Kristiansand i september i år, og nå blir det lettere å få gjennomført det, sier Sandvik.

Ønsker du å støtte LSK Unified? I så fall kan du vippse valgfritt beløp til 39196

Ønsker din bedrift å spille inn podkast i Harde Mottak-lokalene i Lillestrøm sentrum? Ta kontakt med Mottaket Media på [email protected]

Annonse fra Eliteserien: