Solbakken gleder seg til Åråsen-besøk mot Aalesund

Landslagssjef Ståle Solbakken tar turen til sin gamle hjemmebane på torsdag når Aalesund gjester serieleder Lillestrøm.

Annonse:

- Det blir en spennende taktisk batalje. Aalesund har vært flinke til å justere seg etter motstanderen, og har gjort det vanskelig for flere av lagene som de har møtt. Men Lillestrøm har mange strenger å spille på, og Bakke og Myhre vært flinke til å få det beste ut av laget og gjort gode bytter underveis. Det ligger an til å bli en morsom kamp, sier Solbakken.

Les også: Se høydepunktene da LSK inntok tabelltoppen

- Hva synes du om det du har sett av Lillestrøm så langt i år?

- De har vært stabile og flinke til å forandre kampbildet. Jeg var på den første kampen mot HamKam, og der fikk man justert seg etter en elendig første omgang. Mot Molde var LSK bunnsolide. Det virker som om det er en sterk mentalitet i laget. Og når man klarer å avgjøre kamper på tampen, så gir det en medvind og ro som er godt å ta med seg videre. Samtidig gir det en trygghet når du vet at du har andre spillertyper på benken som komme inn å vippe jevne kamper til din fordel.

- Er det noen LSK-spillere som du finsikter spesielt for tida med tanke på kommende landslagsuttak?

- Det er jo først og fremst den yngre garden som er interessante på sikt. Det er vanskelig å si akkurat hvem det kan bli, for plutselig kan en ung spiller ta ett eller to eller tre steg på kort tid. Og da har vi vist at vi kan ta de ut på A-landslaget, svarer landslagssjefen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Aalesund!

Annonse fra Eliteserien: