Smárason fansens nye helt: - En enorm boost

(Lillestrøm - Molde 2-2) Arnór Smárason (29) slo til med en strålende debut for LSK. Etter kampen ble han hyllet av fansen - som umiddelbart trykket islendingen til sine bryst.

Annonse:

Den offensive midtbanespilleren trengte bare 17 minutter på å sende Lillestrøm i ledelsen. Smárason viste både ro og teknikk da han omsatte Erik Brendens gode pasning til 1-0.

- Det var deilig å debutere for Lillestrøm. Jeg synes vi hadde mye energi og skapte mange bra kombinasjoner, situasjoner og sjanser. Og det er alltid gøy å score mål. Det er viktig å komme godt i gang i en ny klubb. At man føler at man bidrar. Det var deilig at både jeg og min spisskompis fikk score mål, sier Smárason, som hadde mange gode involveringer og knapt slo bort ballen fram til han ble byttet ut ti minutter før slutt.

Med et stort smil delte han ut både håndtrykk og selfier med supporterne etter kampen. Thomas Lehne Olsens strålende frispark sørget for LSK fikk med seg et velfortjent poeng, etter at Fredrik Aursnes og Etzaz Hussain tidligere hadde snudd 1-0 til 1-2.

- Det ga en enorm boost å få 2-2-målet og poeng her. Vi møtte et sterkt og spillende Molde-lag. Alle poeng fremover er viktige for oss. Dette gir oss ekstra energi, sier Arnór Smárason.

Jörgen Lennartsson var meget fornøyd med den tidligere Hammarby-spillerens debut.

- Han har erfaring, han har stor sosial kompetanse og han har attitude, sier LSK-treneren.

Han var naturlig nok svært lettet over at laget fikk betalt for en god hjemmekamp mot et av Norges beste lag.

- Vi er aldri fornøyd med uavgjort. Vi vil vinne hver kamp, og det er trepoengerne som teller på tabellen. Men slik som kampen ble, så betyr ett poeng her mer enn ett poeng mentalt. Dette gir oss selvtillit, energi og positive følelser, sier Jörgen Lennartsson.

Arnór Smárason gleder seg stort til fortsettelsen, og tror laget bare vil bli bedre og bedre utover høsten.

 Jeg vil ikke gå så langt som å si at vi dominerer kampen, men vi spilte bra. Jeg er hundre prosent sikker på at vi kommer til å få mange flere poeng fremover. Og så håper jeg at jeg kan gjøre jobben min, og at supporterne liker jeg har å by på, sier Smárason.

Les også: Scoret det første toppseriemålet - Kordahl gjest mot Molde

Annonse fra Eliteserien: