Smaksgaver fortsetter samarbeidet - sjekk disse påsketilbudene

Smaksgaver og Lillestrøm er enige om å fortsette det gode samarbeidet også i 2021. Nå er den lokale bedriften ute med påskemenyen som gir gode tilbud til hele LSK-familien.

Annonse:

Ønsker du å gi en oppmerksomhet til arbeidsplassen din eller til forretningsforbindelser? Smaksgaver har et stort utvalg fylte påskeegg og andre flotte varianter med kjente merkevarer som nå kan bestilles. 

Se hele utvalget her!

Smaksgaver tilbyr også ti prosent rabatt på alt av sine smakfulle produkter til LSK-familien. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn «LSK DEALEN» i notatet på bestillingsskjemaet i handlekurven. Da mottar samtidig også LSK ti prosent av kjøpesummen i bonus.

BRONSE-PARTNER: Daglig leder Magnar Sundhagen og Smaksgaver (t.v) fortsetter i LSKs sponsornettverk.
BRONSE-PARTNER: Daglig leder Magnar Sundhagen og Smaksgaver (t.v) fortsetter i LSKs sponsornettverk.

Selskapet - som holder til på Fjellhamar - kom inn i LSKs sponsornettverk i fjor høst. Nå er det klart at Smaksgaver fortsetter som Bronse-partner i 2021.

- Vi har siden 1989 jobbet med mat som gave til næringslivet og organisasjoner. Bevisst satsing gjennom disse årene har gjort oss til en av markedslederne på området. Alle våre kampanjer er bygd rundt temaet mat og tilhørende produkter. Produktspekteret omhandler både norske matradisjoner til internasjonale spesialiteter. Om du skal kjøpe en matgave til ulike anledninger i år, til ansatte eller til andre forbindelser til jul eller påske, vil du alltid finne gode produkter fra kjente kvalitetsleverandører hos oss, forteller daglig leder Magnar Sundhagen.

Ønsker du å kontakte Smaksgaver? Det kan du gjøre ved å sende en mail til: [email protected] 

Her kan du sjekke ut online-katalogen til Smaksgaver!

Les også: Smaksgaver ny partner - gir tilbud til LSK-familien

Annonse fra Eliteserien: