Smaksgaver ny partner - gir tilbud til LSK-familien

Det er en stor glede å ønske en delikatesse av en ny samarbeidspartner velkommen til LSKs sponsornettverk: Smaksgaver AS.

Annonse:

For daglig leder Magnar Sundhagen (til venster på bildet) tilbyr også ti prosent rabatt på alt av sine smakfulle produkter til LSK-familien. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn «LSK DEALEN» i notatet på bestillingsskjemaet i handlekurven. Da mottar samtidig også LSK ti prosent av kjøpesummen i bonus.

Med andre ord: Du sparer penger, og LSK tjener penger, hvis du benytter deg av LSK-avtalen når du bestiller de herligste matvarer fra Smaksgaver.

Den perfekte julegave: Her kan du bestille fra Smaksgaver!

Den nye LSK-partneren har i mange år hatt Rælingen som hovedkvarter, men holder nå til på Fjellhamar. Smaksgaver AS leverer kvalitetsmat som ikke minst passer ypperlig som julegaver.

- Vi har siden 1989 jobbet med mat som gave til næringslivet og organisasjoner. Bevisst satsing gjennom disse årene har gjort oss til en av markedslederne på området. Alle våre kampanjer er bygd rundt temaet mat og tilhørende produkter. Produktspekteret omhandler både norske matradisjoner til internasjonale spesialiteter. Om du skal kjøpe en matgave til ulike anledninger i år, til ansatte eller til andre forbindelser til jul, vil du alltid finne gode produkter fra kjente kvalitetsleverandører hos oss, forteller daglig leder Magnar Sundhagen.

Han har allerede merket en sterk økning av bestillinger på grunn av at corona-epidemien har ført til at mange bedrifter ikke arrangerer julebord i 2020.

- I år har vi stor tro på mat som gave, med bortfall av store samlinger og julebord. En god matgavepakke er et supert alternativ som vil glede de ansatte flere ganger, sier Sundhagen. 

Hvis du ønsker å treffe Smaksgavers daglige leder direkte, så treffes han på [email protected]

LSKs sponsornettverk er en velfungerende samling av nærmere 200 ulike partnere som gjør masse business seg i mellom. Ønsker du å bli med på laget? Send en mail til [email protected]

Her kan du sjekke ut Smakgavers julemeny!

Annonse fra Eliteserien: