Slørdahl forlenger med LSK

Philip Slørdahl (20) har tatt store steg siden han kom fra Sagene for tre år siden. Nå er den unge midtstopperen enig med sportssjef Simon Mesfin om en ny avtale ut 2023.

Annonse:

Dermed forlenger han den nåværende avtalen - som gikk ut etter 2022-sesongen - med ett år.

- Det er i tråd med klubbens strategi at vi ønsker å ha lengre avtaler med de unge spillerne som vi har stor tro på. Philip kom fra Sagene og har hatt en rivende utvikling. Han kom sent inn i akademiløpet vårt, men kom tidlig opp i A-troppen og har fått mye spilletid og erfaring både i OBOS-ligaen og i Eliteserien. Han har også veldig gode holdninger og er et godt forbilde for hvordan vi ønsker at unge spillere skal opptre i LSK. Vi har stor tro på at han kan utvikle seg videre her, og da er det fint at han er enig i det, sier sportssjef Simon Mesfin.

Les også: Info før Glimt: Gratis koronatest søndag 15. august

- Det har gått forholdsvis fort. Jeg hadde nok ikke trodd det da jeg kom hit fra Sagene sommeren 2018. Men et godt støtteapparat med gode trenere har bidratt til at veien har vært kortere enn jeg trodde selv. Derfor ønsker jeg også å forlenge. Det er en klubb som er på vei oppover, jeg trives utrolig godt, og det er her jeg tror at jeg kan utvikle meg best, sier Philip Slørdahl.

Her kan du kjøpe billett til toppkampen LSK - Bodø/Glimt!

Annonse fra Eliteserien: