Slørdahl & Co møter Tromsø i junior-NM på Åråsen onsdag

Det handler om både prestisje og potensielt sølvtøy når Lillestrøm-juniorene - med blant andre Philip Slørdahl (bildet) på laget - møter Tromsø i 4. runde i G19-NM på Åråsen Stadion onsdag klokka 16.00.

Annonse:

- Det var som jeg sa i garderoben: Det er første og siste gang vi kommer til å spille ute på denne stadion, så da må vi nyte det, fleiper trener Kai Holt.

Før han mer alvorlig legger til:

- Vi håper på at det blir fotballfest, og jeg håper at de fleste er revansjesugne etter at LSK 2 tapte 1-4 borte mot Tromsø 2 på mandag. Regner med at jeg får se et lag som har lyst til å komme langt i NM.

Les også: Bli med på keeperskole med Jon Knudsen

Både han og spillerne synes selvsagt det er ekstra stas at kampen spilles på selveste Åråsen. Det er gratis inngang for publikum, og kiosken vil også være åpen.

- Fint vær, underholdende fotball, mye på spill og Åråsen Stadion. Hva mer kan man ønske seg, sier Kai Holt, som mener det på forhånd er helt åpent hvilket lag som tar seg til kvartfinalen i NM.

- Det er to jevne lag som møtes. Tromsø er flinke til å trille ball, de spiller 3-5-2, og er gode til å frispille og til å finne rom. Vi er avhengig av å treffe på presset vårt for å lykkes. Men hjemmebanefordelen bør gjøre oss til en ørliten favoritt. Vi spiller jo på selveste Åråsen. Og i Philip Slørdahl, Josef Baccay og Magnus Knudsen har vi spillere som trener på naturgress hver dag, og sånn sett bør ha en fordel av det. 

- Hvem er i dine øyne favoritt til å vinne junior-NM?

- Rosenborg er sterke, det samme er Vålerenga. Men vi har også en god og sterk 11'er. Vi er et ungt lag, og skulle gjerne hatt noen flere sisteårs juniorer, men vi er outsidere i turneringa. På vårt beste kan vi slå alle, mener G19-treneren.

Her er LSKs kamptropp:

Mads Hedenstad Christiansen, Vegard Storsve, Vetle Nilsen, Philip Slørdahl, Jonas Moen, Josef Baccay, Apipon Tongnoy, Sondre Sagen, Magnus Knudsen, Lasse Nordås, Oussema Ali, Jonathan Monteiro, Aleksander Hrcka Sannes, Simon Bakken, Mikkel Rakneberg, William Lyngre, Tharun Satheeskumar, Martin Bergum.

Vi håper mange tar turen til Åråsen for å støtte gutta i kampen om kvartfinale i NM! Avspark er klokka 16.00, og det er som nevnt gratis inngang.

Les også: Maric ga blaffen i smertene

Annonse fra Obos-ligaen: