Slik fordeles billettene mot Stjørdals-Blink

De 200 billettene som er tilgjengelig mot Stjørdals-Blink mandag 20. juli vil bli fordelt på sesongkortinnehavere gjennom trekning.

Annonse:

- Vi skulle svært gjerne hatt muligheten til å la alle sesongkortholdere og andre som ønsker å se kampen på Åråsen få lov til det, men slik er dessverre ikke realitetene ennå. Men det er viktig at vi fyller opp de 200 plassene med engasjerte LSK-supportere, ikke minst med tanke på at spillerne trenger den støtten de kan få fra publikum. Derfor føler vi at det er mest rettferdig at de utvalgte blir plukket ut gjennom en tilfeldig trekning, sier daglig leder Robert Lauritsen.

45 prosent av de 200 billettene vil gå til ordinære sesongkortholdere, mens 25 prosent vil tilfalle de som har sesongkort på KFL-feltet. 25 prosent går til sponsorer og samarbeidspartnere, mens spillernes familier vil få de siste fem prosentene.

- Denne fordelingsnøkkelen er forankret både i LSKs styre og administrasjon. Vi har også hatt en dialog med Kanari-Fansens ledelse underveis i prosessen. Forhåpentligvis vil vi i løpet av ikke alt for lang tid få muligheten til å slippe inn langt flere tilskuere på våre hjemmekamper, sier Lauritsen.

De som trekkes ut til å kunne være til stede på mandagens kamp vil få beskjed fra klubben i løpet av kort tid.

Les også: Kremmerhus og festfotball

Annonse fra Eliteserien: