Kremmerhus og festfotball på Åråsen

(LSK 2 - 0 HamKam) I 60 minutter stanget et aggressivt Lillestrøm-lag, men da Aleksander Melgalvis lada skuddfoten ble det hull på byllen.

Kampen begynte i et forrykende tempo. Sjansene var det flere av og Lillestrøm kunne fort ha ledet med flere mål da dommer Daniel Higraff blåste av omgangen. Like fullt stod det 0-0 da gutta gikk i garderoben.

Den andre omgangen startet litt mer variert med et Kamma-lag som så ut til å ha utnyttet pausen godt. Men fra Mjøsas bredder kommer det mer enn fotball fra Hamar. For etter 60 spilte minutter kom Brumunddals store sønn Aleksander Melgalvis langs høyre i kjent stil. På nesten samme vis som mot Viking i eliteserien banket Brumunddølingen inn ledelsen for LSK med en ball som curlet rundt keeper og i lengste hjørne.

Etter 85 minutter kom det siste målet for dagen. Innbytteren Ebiye Moses dro av en mann og klinket til med venstre. Ballen går i den lengste stolpen og inn i HamKam-buret til stor jubel fra de 200 fremmøtte og de over 10700 som satt med #SofaKampRekord-billett i VIP-losjen i eget hjem.

LSK-trener Geir Bakke, dro både på smilebåndet og tok frem superlativene da han skulle beskrive innsatsen og kvaliteten til sine spillere.