Skogvold signerer ny avtale

Skogvold signerte på LSK-kontrakt ut 2026

I dag skrev Henrik Skogvold (19) under på en ny LSK-kontrakt som strekker seg ut 2026-sesongen. Kjeller-guttens største ønske er å vinne medaljer og titler med barndomsklubben i årene som kommer.

Annonse:

2004-modellen fikk sin Eliteserie-debut allerede da han var 17 år og 39 dager for to sesonger siden, og i år har utviklingen virkelig skutt fart. Først via et vellykket utlån til Start, deretter har han fått stadig mer spilletid i LSK etter at han ble hentet tilbake i juni.

30. juli scoret han sitt første mål i Eliteserien mot HamKam, og i forrige seriekamp mot Strømsgodset spilte han for første gang fra start. Det er ikke akkurat heller en stor bombe om han starter søndagens bortekamp mot Aalesund.

Med klare signaler fra LSK om at han vil bli satset på var valget enkelt for 19-åringen som opprinnelig hadde kontrakt ut 2024-sesongen: Han ønsket å forlenge avtalen.

- Det er utrolig kult å signere en ny avtale med klubben man har vokst opp i. Jeg setter utrolig stor pris på tilliten fra hele klubben, sier Skogvold.

- Det er veldig hyggelig. Vi har mer eller mindre vært ledige en liten stund. Det betyr mye for oss å fostre fram egenutviklede spillere. Henrik vokser for hver dag som går, og nå skal vi sørge for at han får utviklet seg videre. Det er jo også derfor vi ikke har valgt å hente inn en erstatter for Akor Adams. Thomas Lehne Olsen og Henrik Skogvold er spissene våre. Da er han sammen med en god læremester, og det tror vi han kommer til å nyte godt av, sier sportssjef Simon Mesfin.

Skogvold har store ambisjoner på egne og lagets vegne.

- Jeg har alltid ønsket at Lillestrøm skal vinne, og nå har jeg lyst til å vinne noe med LSK. I første omgang medalje. Så cupgull og seriegull. Det er en jobb som må gjøres, men jeg er klar for det, sier Skogvold.

Les også: Velkommen til Lillestrøm, Kosi Thompson!

Se video-intervju med Henrik Skogvold:


Annonse fra Eliteserien: