Skogvold imponerte i sterk LSK 2-seier

(Lillestrøm 2 - Frigg 3-0) Henrik Skogvold (18) viste seg fram og scoret to mål da LSK 2 tok sesongens første poeng med en solid 3-0-seier over Frigg i årets første hjemmekamp i 3. divisjon.

Trenerne Frode Kippe og Pål-André Helland brukte seks spillere fra A-lagsstallen. Keeper Knut André Skjærstein, Philip Slørdahl, Uba Charles og Henrik Skogvold, i tillegg spilte Tobias Svendsen og Vetle Skjærvik en omgang hver, og det satte fart på hjemmelaget.

Spesielt Henrik Skogvold markerte seg positivt mot et Oslo-lag som er tippet og regnet blant de beste i avdelingen. Frigg bød på sikkert pasningsspill, men kom til få målsjanser i LSK-hallen.

LSK 2 hadde tre store sjanser til å ta ledelsen før pause, men en av mulighetene endte med redning på streken, en til en resultatløs retur og en til hjørnespark.

Bare noen få sekunder etter hvilen ble Skogvold felt og dermed straffespark. Den satte 18-åringen selv sikkert i mål til 1-0. Etter en times spill utnyttet LSK slurv hos gjestene, og stopper Victor Bergersen kunne legge på til 2-0. 87 minutter var spilt da Skogvold scoret sitt andre for kvelden og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Ekstra gledelig var det å se at 15 år gamle Even Caspersen Knudsen fikk sin debut fra start i 3. divisjon. Bjørkelangen-gutten skrev proffkontrakt i fjor høst, og har kommet raskt tilbake fra sin korsbåndskade i vinter.

LSKs lag: Knut-André Søyland Skjærstein - Herman Hagen, Philip Slørdahl (Kasper Mansrud i 21 min.), Victor Bergersen - Hans Kristian Heier Junior, Uba Charles (Martin Sandum i 21 min.), Jonathan Sture, Tobias Svendsen (Vetle Skjærvik i 45 min.), Even Caspersen Knudsen - Leandro Elvestad Neto (Nezik Adeeb i 5 min.), Henrik Skogvold (Calvin Leon i 3 min.).