Skjærvik vil ha medalje: - Ikke mange tropper som er bedre enn vår

Vetle Skjærvik (22) ble i januar kjøpt fra HamKam som en av Eliteseriens mest lovende midtstoppere. Lillehammer-gutten mener få tropper i Norge kan matche årets LSK-utgave.

Annonse:

«Bli bedre kjent med»-serien ruller videre fra treningsleiren i Marbella, og denne gangen har vi satt oss ned med Vetle Skjærvik.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Noe så sjeldent som en Eliteserie-spiller fra OL-byen Lillehammer.

- For meg har det vært fotball hele veien, selv om jeg drev med ski også da jeg var yngre. Jeg debuterte på A-laget til Lillehammer som 16-åring, og gikk til HamKam som 19-åring før 2020-sesongen. Jeg fikk muligheten raskt der også, så det har egentlig gått fint hele veien. Det håper jeg det kommer til å gjøre her også, sier Skjærvik fra solfylte Marbella.

Han legger ikke skjul på at han har merket at han er kommet til en større klubb.

- Du merker at det er mer og større av alt. Treningene er bedre, det er flere som er gode og kjemper om de forskjellige plassene på laget. HamKam er en fin klubb, men Lillestrøm er jo en større klubb.

- Hvordan vil du beskrive deg selv om spiller?

- Jeg er en forsvarsspiller som liker å ha ballen. Jeg liker å si at styrken min er med ballen. Så har jeg også etter hvert fått en bra fysikk. Og jeg har bra fart. Jeg er vel det du kan kalle en moderne stopper. 

Les også: Bli bedre kjent med «Biffen»

22-åringen fra Lillehammer mener at årets LSK-utgave er så god at den kan hamle opp med de aller fleste lagene i Eliteserien.

- Da jeg kom hit sa jeg at vi skulle ta gull, så jeg må vel stå ved det. Men medalje hadde vært moro å få til. Sånn jeg ser det er det ikke mange tropper som er bedre enn den vi har nå. Jeg trives veldig godt her. En fin gjeng som det har vært lett å bli en del av, sier Vetle Skjærvik.

Se video-intervju med Vetle Skjærvik:

Annonse fra Eliteserien: