Sindre Mauritz-Hansen endelig klar for LSK

Sindre Mauritz-Hansen (25) har i dag signert en kontrakt ut 2020-sesongen med Lillestrøm Sportsklubb. Asker-gutten er lykkelig over å endelig ha satt navnetrekket sitt på papiret, og gleder seg nå til å bidra for LSK.

Annonse:

- Jeg er vant til å score på Strømmen stadion, og skal tilbake dit og gjøre det samme for LSK, smiler spissen.

Med det har også en av de minst spennende «overgangssagaene» i nyere tid på Åråsen blitt avsluttet. Den tidligere Stabæk og Strømmen spilleren står med 17 mål på 25 kamper fra tidligere i OBOS-ligaen.

Mauritz-Hansen er ikke den eneste LSK-spilleren denne siste dagen i overgangsvinduet. Marius Amundsen har også skrevet under kontrakt ut 2020 med LSK.

Nå er det LSK som skal nyte godt av målsniken fra vestkanten.

- Det blir helt sikkert veldig gøy å komme tilbake til Strømmen stadion med LSK. Jeg er vant til å score mål der, og forhåpentligvis skal jeg tilbake dit og gjøre det samme for LSK, sier nysikgneringen.

Nå starter kampen for en plass blant de tre på topp.

Mest Lest

- Jeg tror jeg kunne opperert fint på alle tre plassene på toppen der, men jeg liker jo å være spiss, sier Mauritz-Hansen med et glimt i øyet, vel vitende om at det er kaptein, Thomas Lehne Olsen, sin foretrukkede plass også.

Noe spesifikt mål for sesongen har ikke 25-åringen fra vestkanten enda, men han innrømmer samtidig at det nå har begynt å svirre litt oppe i hodet hva han kan oppnå i årets sesong.

- Jeg har brukt tiden på å komme meg på beina, og ikke på mål. Så lengen jeg kommer meg i skikkelig form kommer målene til å komme av seg selv. 

Sindre Mauritz-Hansen spilte for LSK i Frode Kippes testimonial - der scoret han to mål.

Se videointervju med goalgetteren her:


Annonse fra Eliteserien: