Amundsen gjør comeback for LSK

Marius Amundsen (27) ble ved en tilfeldighet vinket inn på treningsfeltet da han var på sykkeltur. Det endte med kontrakt for mannen med 126 kamper og en NM-pokal for LSK.

Annonse:

Lillestrøm-gutten forlot LSK etter 2018-sesongen for å søke nye opplevelser og utfordringer. Etter en reise rundt i verden har Amundsen de siste ukene vært tilbake i Lillestrøm, og ved en tilfeldighet ble han vinka inn på treningsfeltet for å hjelpe til som stopper i en spillsekvens. Nå har Frode Kippe's tidligere stoppermakker signert en kontrakt som strekker seg ut 2020-sesongen.

- Det er deilig at det har gått i boks på kontraktssiden og det formelle. Jeg har vært med gutta på trening i noen uker nå og det er veldig deilig å være tilbake.

Marius Amundsen er ikke den eneste LSK-spilleren denne siste dagen i overgangsvinduet. Sindre Mauritz-Hansen har også skrevet under kontrakt ut 2020 med LSK.

Det observante øyet kunne spotte 27-åringen fra Lillestrøm på lagbildet som Dagbladet hadde brukt i sitt tabell-tips for OBOS-ligaen. Amundsen selv var såpass trygg på at det kom til å ordne seg med kontrakt at han ikke tenkte seg om to ganger før han stilte opp på lagbildet.

- Det er greit å være litt tidlig ute, smiler en fornøyd Amundsen. 

Mest Lest

Forrige sesong brukte Amundsen på å reise rundt i verden. Globetroteren sier selv han håper på et like stort kaos i motstanderens boks som han opplevde i Egypt, og lover å smelle til når han får sjansen igjen for Sportsklubben.

Comebacket til Amundsen på Åråsen kan du kanskje følge fra sofaen den 07. juli. Det er nå solgt 1340 billetter til #SofaKampRekord, der du kan være med i trekningen av et besøk fra Arnór Smárason som vil se kampen med deg i din egen sofa! Alt du trenger å gjøre er å vippse 50,- eller et selvvalgt beløp til 1917 - eller kontonummer 1204.04.58288.

Se videointervju med Marius Amundsen her:


Annonse fra Eliteserien: