Sheriff vil revansjere seg mot Strømmen

De aller fleste - bortsett fra dommer Dag Vidar Hafsås - mente at det var helt feil å gi Sheriff Sinyan rødt kort mot Viking. 22-åringen håper å slå tilbake med en god opplevelse i onsdagens cupkamp mot Strømmen.

Annonse:

- Jeg synes ikke at det var frispark engang. Jeg ble veldig overrasket da dommeren dro fram det røde kortet. Det er første gang jeg har fått rødt kort, og det er ikke til å tro at jeg fikk det på den måten der. Men vi får bare glemme det. Nå gjelder det å nullstille og gjøre vårt beste mot Strømmen, sier Sheriff Sinyan, sulten på å revansjere cuptapet fra 2015.

Les også: Colin Rösler trener med LSK

Han var skadet i hele 2017-sesongen, og så cupfinaletriumfen mot Sarpsborg fra tribunen. Holmlia-gutten tørster etter å få bidra på banen i et nytt cupeventyr.

- Da jeg satt på banketten etter finalen lovte jeg meg selv at jeg skulle tilbake dit - som spiller. Det var stort at vi vant cupen, men man ønsker jo virkelig å være med ute på banen når begivenheten er så stor som en finale på Ullevaal. Nå må vi bare gjøre jobben mot Strømmen slik at vi er et steg nærmere, sier Sinyan.

Det ligger an til mye folk og god stemning i lokaloppgjøret i cupens tredje runde onsdag 19. juni. Avspark er klokka 18.00.

Her kan du kjøpe billett til cupkampen på Strømmen Stadion!

Annonse fra Eliteserien: