Sheriff Sinyan tatt ut på Gambias A-landslag

Sheriff Sinyan (22) er tatt ut på A-landslaget til Gambia, og har bestemt seg for å takke ja til de to kommende treningskampene i juni.

Annonse:

- Jeg er nettopp tilbake etter to års avbrekk fra fotballen, så det er selvsagt en stor ære og en fin anerkjennelse å bli tatt ut på A-landslaget. Jeg har ikke helt lukket døren for eventuelt landslagsspill for Norge, men reiser ned til Marokko hvor vi skal samles før de to treningskampene mot Marokko og Guinea-Bissau, sier Sheriff Sinyan.

Les også: Møter Strømmen i cupen

Han er født i Norge, men med både mor og far fra Gambia - i tillegg til mye familie der nede - har han naturligvis sterke bånd til det lille landet i Vest-Afrika.

- Jeg er jevnlig på besøk i Gambia. Det skal bli spennende å bli med på landslaget for første gang. Jeg reiser nedover 3. juni, sier Sinyan.

- For Lillestrøm Sportsklubb vil det alltid være stort å produsere landslagsspillere. Og dette er en fin belønning til Sheriff - som har vist en fantastisk arbeidsmoral og kjempet seg tilbake fra den langvarige skaden, sier sportssjef Simon Mesfin.

Les også: Her er LSK-Akadamiet på skolebenken for å lære om kosthold

Annonse fra Eliteserien: