Måkestad Bovim lærte LSK-Akademiet om ernæring

Spillere, trenere og foreldre satte seg i går på skolebenken - med tidligere mellomdistanseløper Ingvild Måkestad Bovim som lærer - for å få mer kunnskap om viktigheten av god og riktig ernæring.

Annonse:

- En viktig dag for LSK-Akademiet. Spillere, trenere og foreldre lærte mye om ernæring fra en av de som er best på feltet i Norge, Ingvild Måkestad Bovim. Hun presenterte hvordan vi kan nyte fordeler av et sunt kosthold - både når det kommer til fotballprestasjoner, konsentrasjon og det å unngå skader, sier utviklingssjef Toni Ordinas.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Viking 16. juni!

Han er glad for at også foreldrene til spillerne på LSK-Akademiet var til stede.

- I Lillestrøm Sportsklubb er vi opptatt av at alle hjelper spillerne til å utvikle seg best mulig, både på og utenfor banen. Da er det også en fordel at foreldrene har kunnskap om hva som skal til for å lykkes. Vårt utdanningsprogram vil fortsette de neste månedene med temaer som «skole og fotball» og «mental trening». Det er fantastisk å se hvor interesserte foreldrene er i å bidra til at vi utvikler hele personligheten til de som har muligheten til å bli profesjonell spiller i vår klubb, sier Ordinas.

Les også: Toni Ordinas oppfordrer talentene til Åråsen-oppmøte

Annonse fra Eliteserien: