Ordinas oppfordrer talentene til Åråsen-oppmøte

Utviklingssjef Toni Ordinas har en klar og tydelig oppfordring til unge og ambisiøse fotballspillere på Romerike: Møt opp på Åråsen for å studere LSKs A-lag på nært hold.

Annonse:

Den meritterte spanjolen har sterke meninger om hva som skal til for å gå hele veien fra ungdomsfotballen og til å kunne spille i Eliteserien. Foran årets første seriekamp på Åråsen - mot Ranheim på søndag - har Ordinas denne hilsenen til fotballforeldre i hele vårt distrikt:

Kjære foreldre!

Denne helgen kommer Eliteserien igjen tilbake til Åråsen når vårt A-lag spiller mot Ranheim. Som dere kanskje vet, så er vår ambisjon å skape det beste utdanningsprogrammet for å utvikle fotballegenskapene og forståelsen for spillet blant våre unge spillere. Et av de beste verktøyene de har som akademispillere er muligheten til å lære av de som er på norsk toppnivå.

Dette er grunnen til at vi oppfordrer alle unge spillere på Romerike til å se kampene våre på Åråsen. På LSK-akademiet vil vi bruke A-lagets kamper som et verktøy for læring og utvikling. Det er ikke tvil om at kampene på Åråsen er det perfekte tilskuddet til treningsprogrammet gjennom uken.

Noen ganger blir jeg spurt av foreldre om hva de kan gjøre for å legge forholdene til rette for at sønnen eller datteren kan utvikle seg som fotballspiller. Og jeg er ikke i tvil: En viktig ting er å oppmuntre og legge forholdene til rette for at sønnen eller datteren kan dra på Åråsen for å få oppleve A-lagets kamper på nært hold.

Vi håper å se så mange unge fotballspillere som mulig på besøk for å få inspirasjon og gode referanser her på Åråsen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Ranheim på søndag!

Her kan du se video-hilsen fra Toni Ordinas:


Annonse fra Eliteserien: