Seferi, Bergum og Paulsen på utlån til Strømmen

Uranik Seferi (bildet), Martin Bergum og Marcus Paulsen har allerede trent med Strømmen i en lengre periode, og sportssjef Simon Mesfin er veldig fornøyd med at den talentfulle trioen leies ut til klubben som spiller i PostNord-ligaen.

Annonse:

- Dette tror vi blir en positiv avtale for alle parter. Uranik, Martin og Marcus vil få mye spilletid på et ungt Strømmen-lag, og de vil helt sikkert komme til å utvikle seg mye i tiden som kommer, sier Mesfin.

Strømmen-trener og tidligere LSK-spiller Kasey Wehrman er svært fornøyd med å ha fått Bergum (21), Seferi (19) og Paulsen (18) inn i troppen. Samtlige går inn under den nasjonale utlånsordningen på unge spillere som gjør at de kan kalles tilbake på kort varsel.

- Det er snakk om tre profesjonelle spillere som har kommet godt inn i gruppa, og vil bli viktige bidragsytere for et ungt og fremadstormende Strømmen-lag. Vi er veldig glade for låneavtalen, og forhåpentligvis blir de gode nok til å spille for Lillestrøm i fremtiden, sier Strømmen-trener Kasey Wehrman.

Vi ønsker LSK-trioen lykke til i Strømmen denne sesongen!

Les også: Marcus Paulsen signerte proffkontrakt

Annonse fra Eliteserien: