Marcus Paulsen (18) signerte proffkontrakt

Utviklingsleder for akademiet Toni Ordinas er strålende fornøyd med at Marcus Paulsen (18) har skrevet sin første proffkontrakt med Lillestrøm.

Annonse:

Listen over unge talenter som har gått veien fra akademiet til LSKs A-lag er lang, og flere kan være på vei. Den offensive venstrebacken, Marcus Paulsen, har signert en proffkontrakt med LSK ut 2025-sesongen. 

- Det er veldig godt. Det er noe jeg har jobbet hardt for veldig lenge, så setter enormt stor pris på at Lillestrøm ønsker å satse på meg som fotballspiller, forteller Marcus Paulsen. 

Toni Ordinas skryter av den enorme utviklingen Paulsen har hatt de siste årene.

- Først og fremst er han et vakkert eksempel. Marcus har aldri vært tidligere den som er sterkest i dueller, men vi har alltid sett potensialet hans som fotballspiller. Hele tiden fokusert og konsentrert på å bli bedre. Vi så allerede når han var 14-15 år at potensialet hans var stort med det riktige fokuset og hans fantastiske venstrebein. Alle trenerne er enige om at kvaliteten på innleggene og berøringene hans med venstrebeinet er sjeldent. Han har enorme offensive kvaliteter ved at han leser det offensive spillet godt, og han jobber selvfølgelig også godt med den defensive delen av spillet. Han har en kombinasjon av den type person og atlet vi alltid ønsker å ha og frembringe på akademiet. Han klager aldri, og fokuserer kun på hvordan han kan bli bedre. Han setter også av mange timer med egentrening med andre spillere. Marcus er et fantastisk eksempel på hvordan man kan lykkes, sier Ordinas. 

Paulsen er oppvokst på Volla og har hele veien vært i LSK, og unggutten setter stor pris på tilliten og støtten han får av trenere og Ordinas. 

- Jeg verdsetter først og fremst at jeg føler jeg blir satset på og at Toni og trenerne liker meg som spiller, sier Paulsen. 

Vi gratulerer Marcus Paulsen med proffkontrakt, og gleder oss til å følge utviklingen hans i tiden fremover! 

Annonse fra Eliteserien: