Samlet støtteapparatet: Jakter nye spillere - i dialog med Åsen, Garnås, Bolly og Lundemo

I dag samlet Andreas Georgson og støtteapparatet seg på Scandic Lillestrøm for å gyve løs på 2024-sesongen. Klubben er i konkrete forhandlinger om flere forsterkninger samtidig som man er i dialog med Gjermund Åsen, Espen Garnås, Mathis Bolly og Marius Lundemo om ny kontrakt.

Annonse:

På nyttårsaften kom vår nye svenske trener med familie til Lillestrøm, og i dag samlet han resten av støtteapparatet for å forberede årets sesong. Mandag klokka 10.30 gjennomføres årets første fellesøkt i LSK-hallen.

- Jeg er ganske nerdete når det gjelder research, så alt har så langt bare vært skjønne bekreftelser på hvordan jeg så for meg at førsteinntrykket skulle være her, sier Georgson.

Sett denne? Her flytter Sander Moen Foss til Lillestrøm

Sportssjef Simon Mesfin var mye inn og ut av konferanserommet på Scandic Lillestrøm i dag for å ta ulike telefoner knyttet til den pågående spillerlogistikken.

SAMLET TROPPENE: Andreas Georgson gleder seg stort til å ta fatt på karrieren som LSK-trener. Foto: Andreas Aalling
SAMLET TROPPENE: Andreas Georgson gleder seg stort til å ta fatt på karrieren som LSK-trener. Foto: Andreas Aalling

- Vi har hatt et bra grunnlag i troppen, men vi er enige om hvor vi trenger å tilføre kraft i form av forsterkninger. Vi skal få ting på plass i god tid før seriestart. Vi jobber med spesifikke saker nå, og så er det noen som vi ønsker å avvente litt, sier Simon Mesfin.

- Det finnes et bra grunnlag her. De som skal hentes inn skal være spillere som virkelig gjør laget bedre, eller som skal kunne vokse over tid til å bli veldig gode, sier Georgson.

Fuglekalender #15: En gammel helt vender tilbake

Det som er klart er at Philip Slørdahl og Kosi Thompson takker for seg etter at avtalene gikk ut 31. desember. Gjermund Åsen og Espen Garnås har begge fått tilbud fra LSK om nye kontrakter mens man fortsatt er i dialog med Mathis Bolly og Marius Lundemo.

- Jeg har hatt veldig god dialog med samtlige, og vi kommer til å få noen avklaringer der ganske snart, sier Mesfin.

Les også: Slørdahl takker for seg: - Mange gode minner og mye lærdom

Se video-intervju med Andreas Georgson og Simon Mesfin:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 04.01.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (video)