Slørdahl takker for seg: - Mange gode minner og mye lærdom

Han kom til LSKs juniorlag fra Sagene sommeren 2018, og fikk med seg flere opplevelser enn han hadde drømt om. Nå takker Philip Slørdahl (23) for seg på Åråsen.

Annonse:

Den lojale og sympatiske midtstopperen avsluttet kontrakten 31. desember, og nå er det klart at han søker nye utfordringer etter fem og et halvt år i LSK.

- Det har vært en fin blanding av opp- og nedturer. Det startet jo med en tur ned i 2019, men det åpnet muligheter for meg i 2020. Jeg spilte mange kamper og det var gøy å bidra til at LSK rykket opp igjen. Det var en kul reise jeg fikk være med på der med å bygge opp klubben igjen, sier Oslo-gutten.

Han debuterte for A-laget som 18-åring i en cupkamp mot Kvik i mai 2019, og like etterpå fikk han også den første Eliteserie-kampen. På sine 13 første kamper i 2020 tapte ikke LSK en eneste kamp, og slik bidro han i aller høyeste grad til at man rykket opp igjen til Eliteserien på første forsøk. I serieavslutningen mot Grorud scoret han sitt eneste seriemål for Lillestrøm.

- Det vært noen morsomme år med en kul gjeng der jeg har blitt kjent med mange fine folk i og rundt klubben. Det har ikke blitt utrolig mye spilletid totalt, men det har blitt litt - og jeg har følt at jeg bidratt når jeg har fått sjansen. Sitter igjen med mange gode minner og mye lærdom som jeg tar med meg videre i karrieren, sier Slørdahl.

- Hvilke opplevelser fra tiden i LSK vil du trekke fram?

- Opprykket i 2020 var veldig spesielt. Da vi var tilbake i Eliteserien i 2021 fikk vi mange kule opplevelser med blant annet å slå Rosenborg på Åråsen - og ta fjerdeplassen. Så var det gøy på Intility i 2023 der jeg slo innlegget som endte med matchvinnermålet på overtid.

- Hva tenker du om ditt neste klubbvalg?

- Jeg er litt usikker. Jeg holder meg i form og vil se an litt hva som dukker opp og hva som er det beste for min vei videre, svarer Philip Slørdahl.

Vi takker Philip for innsatsen i Lillestrøm og ønsker ham alt godt videre i karrieren!

Annonse fra Eliteserien: