Sam Rogers klar for LSK

Sam Rogers (24) gjør som Gjermund Åsen, Pål-André Helland og Vebjørn Hoff: Forlater Rosenborg til fordel for Lillestrøm. Han gleder seg veldig til å møte gamleklubben i den neste hjemmekampen på Åråsen.

Annonse:

- Det blir en dato som vi kan sirkle rundt på kalenderen. Jeg gleder meg spesielt til den kampen, sier Rogers med et smil.

Her kan du kjøpe billett til LSK - RBK 24. september!

I dag skrev han under en kontrakt med Lillestrøm ut 2026-sesongen. Amerikaneren har allerede rukket å vise seg fram for det norske fotballpublikummet i HamKam og Rosenborg, men nå blir det Lillestrøm-tilhengerne som skal få glede av den kompromissløse midtstopperen.

- Jeg gleder meg og ser fram til å spille for Lillestrøm. Jeg håper å kunne bidra med mye i begge boksene og hjelpe laget til å bli bedre, sier 24-åringen fra Seattle.

Sportssjef Simon Mesfin er veldig fornøyd med at man lyktes å kjøpe Rogers fri fra Rosenborg i kamp med flere andre klubber.

- Det er en spiller vi kjenner veldig godt til, og så lenge vi spiller med tre stoppere er vi avhengig av å ha god dekning på den posisjonen. Vi får inn en stopper med masse power og som har en god og sterk mentalitet. Vi skal spille på styrkene hans som kler LSK veldig godt som klubb. Han er 24 år, men har allerede mye erfaring - og fortsatt utviklingspotensial, sier Mesfin.

Tidligere i dag forsterket LSK også laget med den danske vingbacken Frederik Elkær. Les mer om det her!

Se video-intervjue med Sam Rogers:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 31.08.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)