Ruben tilbake i trening - ønsker Eirik Bakke velkommen

Tre uker etter at han pådro seg en skulderskade mot Aalesund, er Ruben Gabrielsen allerede tilbake i trening. Det er usikkert om han rekker Viking-kampen på søndag, men stopperkjempen er i hvert fall glad for at Eirik Bakke er klar som ny LSK-trener ut sesongen.

Annonse:

- Oppover-Bakke blir stas! En trener som har spilt mange kamper i Premier League, og har sikkert mye å lære oss. Jeg føler at det er litt trøkk og galskap i ham, og det tror jeg vil passe oss godt, sier Ruben Gabrielsen.

Les også: Eirik Bakke ny LSK-trener: - En stor ære

Han måtte gå ut med det som så ut som en ganske alvorlig skulderskade i hjemmekampen mot Aalesund 19. juli, men er allerede tilbake i trening - selv om han tar det rolig foreløpig.

- Det har gått kjapt, men jeg spiller bare på det laget som har ballen, og alle er snille med meg - så det er veldig stille og rolig foreløpig. Men det er bedre enn å løpe på tredemølle, sier Gabrielsen.

Søndag venter serietoer Viking på Åråsen, en kamp LSK-spillerne virkelig ser fram til. 

- Jeg tviler på om jeg blir klar til å spille mot Viking, men det er storkamp - og vi har sjansen til å slå tilbake, så det gleder vi oss til.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking!

Frode Kippe har kjent Eirik Bakke siden de spilte sammen på U21-landslaget på slutten av 1990-tallet, og gleder seg stort til å samarbeide med den nye LSK-treneren.

Se video-intervju med Frode Kippe:


Se video-intervju med Ruben Gabrielsen:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 10.08.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (foto/video)