Romerikes Blad på strømpene i 2020: Tidenes LSK-avtale

Romerikes Blad har vært en viktig samarbeidspartner i alle årene Lillestrøm Sportsklubb har spilt på Eliteserie-nivå. Selv om OBOS-ligaen blir arenaen i 2020: Nå har RB og LSK inngått en historisk stor avtale.

Annonse:

En av Norges største regionsaviser tar steget og blir med i den eksklusive gruppen av draktsponsorer denne sesongen. RBs markedssjef Terje Kjos Johansen og LSKs daglige leder Robert Lauritsen skrev i dag under på den tidenes mest omfangsrike avtale mellom partene.

Og ikke tro at Lillestrøm-interessen hos leserne har blitt mindre etter det dramatiske nedrykket. Romerikes Blad har tall som forteller at den er blitt større.

- Det er et paradoks: Etter nedrykket leses sakene om LSK på Romerikes Blad av vesentlig flere enn tidligere. På mange av sakene er det dobbelt så mange lesere, sier Terje Kjos Johansen.

Det samme gjenspeiler seg i lesertallene på lsk.no: De er mer enn doblet etter kvalifiseringskampen mot Start 13. desember - der LSK ledet 4-0 til det gjensto et kvarter.

- Det er et vanvittig engasjement der ute. Veldig mange ønsker LSK tilbake i Eliteserien. Jeg tror dette kan bli et vanvittig moro og spennende år. Nå må vi bygge fremtidens Lillestrøm sammen, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Her kan du kjøpe sesongkort på Åråsen i 2020!

Han er svært fornøyd med rammene for den nye toårsavtalen med Romerikes Blad.

- Vi har samarbeidet i mange, mange år, men nyheten nå er at de også får profilering på strømpene. Vi er veldig takknemlige for at RB ønsker å være med som draktsponsor og bidra til at LSK kommer tilbake til Eliteserien fortest mulig, sier Lauritsen.

- Det er kjempeviktig at fyrtårnet kommer opp igjen blant de beste lagene i Norge. Det trenger folk på Romerike, så det er viktig for Romerikes Blad, sier Terje Kjos Johansen.

Avtalen innebærer blant annet at RB vil vise alle treningskampene som LSK spiller på hjemmebane. Som årets første nå på lørdag - som samtidig er Frode Kippes velfortjente testimonial. Da vil et lag bestående av tidligere lagkamerater av Kippe møte årets Lillestrøm-lag.

Her kan du kjøpe billetter til Kippes avskjedskamp!

- Dette er nok den største avtalen Romerikes Blad har inngått i forhold til omfang. Det er viktig for oss at vi har rettighetene til treningskampene - som er unikt innhold og noe våre seere etterspør. Samtidig mener jeg at mange bedrifter på Romerike må kjenne sin besøkelsestid nå. Jeg tror 2020 er det viktigste året for LSK på mange, mange år. Det er viktig at man kommer tilbake til Eliteserien raskt, sier Terje Kjos Johansen.

Les også: Enorm partner-støtte på julefrokosten

Annonse fra Obos-ligaen: