Enorm partner-støtte på julefrokosten

11 timer etter at det nitriste nedrykket var et faktum møtte et gedigent antall samarbeidspartnere opp på LSKs tradisjonsrike julefrokost. De viste en rørende varme og lojalitet.

Annonse:

De fleste hadde kun fått noen få timer på øyet etter en helt uvirkelig kamp - der LSK ledet 4-0 til det gjensto 75 minutter, men rykket ned på færre scorede bortemål etter tre Start-scoringer på seks minutter. 

Les også: Slik skal LSK gjenreises

Den enorme skuffelsen til tross: En rekke sponsorer ga klart uttrykk for at de ønsker å være med videre.

Åkrene Mek-sjef Per Mathisen ga tidlig torsdag morgen beskjed om at den mangeårige støttespilleren blir med på en like stor avtale - og vil pryde shortsen også i OBOS-ligaen i 2020. 

Lady Solskjerming signerte på en ny toårsavtale bare timer etter at nedrykket var et faktum. Glava blir også med videre.

Følgende har fra før signert på nye partneravtaler med LSK:

Coca Cola, Advokatfirmaet Halvorsen & Co, Bravida Lillestrøm, MK Prosjekt, Ragn-Sells, K by KAOS, Byggmakker, Dynea, Color Line, SAC, Bertel O. Steen Lørenskog og Renta.

Dessuten har følgende nye partnere signert for 2020: Hjortero Hytter, Hjortero Transport, Optus og Stillas Spesialisten.

Dessuten har en rekke sponsorer naturligvis avtaler som allerede gjelder for kommende år. Her kan du lese mer om LSKs Business Club!

Og som ikke det er nok: Flere har meldt sin interesse etter nedrykket. Vi kommer - forhåpentligvis - tilbake med flere gode nyheter i en ellers tung tid.

Tusen takk til alle våre støttespillere!

Annonse fra Obos-ligaen: