Rannug synger LSK-hymnen aldri aleine

På hver eneste hjemmekamp synger Øyvind Rannug sin egen sang «Aldri aleine til Åråsen» av full hals. Mot Bodø/Glimt på søndag synger han den definitivt ikke aleine!

Annonse:

For med 4500 tilskuere på plass får vi endelig oppleve et Åråsen med ordentlig trøkk igjen. 

Ikke minst gleder vi oss til allsangen på LSK-hymnen som Rannug skrev for 15 år siden.

Og med ti seriekamper uten tap og tredjeplass på Eliteserie-tabellen må den ihuga Lillestrøm-supporteren nesten klype seg i armen.

- Det er helt surrealistisk med tanke på hvordan situasjonen var for akkurat ett år siden, sier Øyvind Rannug.'

Les også: Gratis koronatest på Åråsen søndag 15. august

17. august i fjor spilte Lillestrøm 2-2 hjemme mot Raufoss og lå midt på tabellen i OBOS-ligaen. Med seier mot Bodø/Glimt på søndag vil LSK innta andreplassen i Eliteserien.

- Det har jo vært helt fantastisk. Det så litt mørkt ut etter Viking-kampen, men så har det bare gått en vei etter det. Fantastisk spilt av laget. Du har noen typer i Gjermund Åsen, Tobias Svendsen, Mads Hedenstad Christiansen og flere andre som gjør dette bare helt utrolig morsomt.  Stemningen blant fansen er fantastisk og publikum er på vei tilbake på stadion. Du så jo bare publikumslivet i Sandefjord. På Åråsen på søndag blir det enda bedre, sier Øyvind Rannug.

Han merker at profilene på LSK-laget virkelig har vokst fram i løpet av denne sesongen.

- Tidligere når jeg har spilt fotball med sønnen min har han alltid ønsket å være Manuel Neuer når han står i mål. Men nå sist ville han være Mads.

På søndag drar han som vanlig på Åråsen for både å synge og heie på Lillestrøm i det som er en klink toppkamp mot den regjerende seriemesteren.

- Med seier vil vi ligge på andreplass på tabellen. Det er ganske vilt. Jeg kan omtrent ikke huske sist det skjedde, sier Øyvind Rannug.

Annonse fra Eliteserien: