Ranger får skryt av sjefen etter U20-debuten

(Frankrike U20 - Norge U20 1-0) Lars Ranger (foran til høyre) får verbal ros og trekkes fram av landslagssjefen etter at han i går debuterte med flagget på brystet.

Annonse:

Mot et meget godt fransk lag leverte de relativt ferske norske gutta en svært god kamp. PSG-proffen Moussa Diaby ble matchvinner med sin 1-0-scoring 13 minutter før slutt.

Her kan du kjøpe billetter til lørdagens serieavslutning mot Kristiansund!

Etter kampen på spanske La Manga trakk landslagstrener Pål Arne Johansen fram 19-åringen fra LSK.

- Fabian Østigård Ness spilte en meget god kamp som venstreback. Han hadde full kontroll på siden sin mot spillere fra øverste nivå i Frankrike. Han viste at han har noe å gjøre i elitefotballen i Norge. Også Lars Mogstad Ranger fra Lillestrøm spilte en meget god kamp som venstre midtstopper. Han er en rask, spennende spiller som hadde full kontroll i dag, sier Johansen til fotball.no.

Les også: LSK med landslagsdebutanter - på og utenfor banen

Assisterende sportskoordinator i LSK og tiltaksleder på U20-samlingen, Ole Vidnes, er også full av lovord om landslagsdebuten til Gjerdrum-gutten.

- Lars var meget solid mot topp internasjonal motstand. Det norske laget leverte en god kamp, forteller Vidnes.

Norge kvalifiserte seg til U20-VM i sommer og den siste uka har mange av de VM-aktuelle spillerne vært samlet på La Manga. I går avsluttet U20-troppen landslagsåret med kamp mot Frankrike som også er klare for VM.

- Det var en god fotballkamp mellom to lag som holdt høyt nivå. Frankrike har mange gode spillere som spiller på øverste nivå i Europa, men det håndterte vi meget bra, sier landslagtreneren til fotball.no.

U20-VM spilles i Polen i mai og juni neste år.

- Jeg gleder meg til fortsettelsen og denne samlinga har styrket troen på at vi kan slå bra fra oss i VM.

- Samlinga har vist at vi er i rute til VM og at det er ekstremt stor konkurranse om plassene i troppen, tillegger Johansen.

Les også: Gjør et kupp: Black Week i LSK-Shopen

Annonse fra Eliteserien: