Prisvinneren Rett24 fortsetter som LSK-partner

Rett24-gründer Kjetil Kolsrud vant ikke mindre enn tre priser i 2020 for sin nyskapende medievirksomhet. Og minst like gledelig - sett med LSK-øyne: Rett24 fortsetter som LSK-sponsor!

Annonse:

- Som jeg sa i fjor: Vi er her når vi rykker ned, og vi er med også når vi rykker opp. Så det er klart vi blir med ett år til, sier Kolsrud.

Et dykk i lsk.no-arkivet viser at lørenskogingen husker godt. For dette uttalte han etter at Rett24 tok det utradisjonelle valget om å bli en del av LSKs sponsornettverk for ganske nøyaktig ett år siden:

- Vi driver en ganske seriøs og alvorlig virksomhet, samtidig ønsker vi å beholde en lekenhet. Både jeg selv og Runar Myklebust, som har vært med fra starten, har stått på kanarifeltet i 25 år. Jeg sto der da Start sendte oss ned i desember, og jeg står der når vi rykker opp igjen i høst.

Og nå er - som Kolsrud så presist så for seg - LSK tilbake i det gode Eliteserie-selskap. Noe som gleder Rett24-duoen Kolsrud og Myklebust voldsomt.

De hadde for øvrig mer enn opprykket å glede seg over i 2020. Rett24 vant hele tre priser for sitt journalistiske arbeid: Medienes landsforening (MBL) kåret Rett24.no til Årets nisjenettsted, nyskaper-prisen ble gitt av Redaktørforeningen og  Kjetil Kolsrud fikk Fagpressens redaktørpris.

- Veldig hyggelig og kjempebra reklame for oss. Det eneste som er synd at vi gikk glipp av de kule festene på grunn av pandemien, sier Kolsrud med et smil.

- Hvordan påvirket Covid-19 virksomheten deres i fjor?

- Vi bestemte oss for å gå inn i LSK cirka 14 dager før corona-smellen kom i fjor, så timingen ble litt spesiell. Vi hadde en dupp i omsetningen i mars og i april, men vi kom raskt tilbake på skinnene - og doblet faktisk omsetningen likevel. Vi lever av annonsene, og håper at noen av advokatfirmaene i LSKs sponsorpool vil benytte seg av oss, men først og fremst handler vårt engasjement om at hele staben i Rett24 har vokst opp på Åråsen. Når det er sagt: Vi klarer nok å hoste opp en LSK-rabatt til bedriftene i nettverket som ønsker å annonsere hos oss, sier 45-åringen.

Som selvsagt er svært glad for at LSK er tilbake i Eliteserien.

- Jeg er veldig imponert over hvordan ledelsen og styret har håndtert det siste året. Man kunne ha vært i en katastrofal posisjon etter nedrykket og pandemien, men i stedet ender man opp med et bedre økonomisk utgangspunkt enn på mange år - og har gjort flere fantastiske spillersigneringer. Hva blir det neste, liksom? At vi henter Pål André Helland fra Rosenborg? spør en drømmende Kjetil Kolsrud.

Les også: Rett24 ny LSK-partner: Handler om å følge en drøm

Annonse fra Eliteserien: