Rett24 ny LSK-partner: - Handler om å følge en drøm

Ansvarlig redaktør og gründer Kjetil Kolsrud (45) gikk sine egne veier da han startet Rett24 - som på kort tid er blitt en stor suksess. Mange vil nok si at han går utradisjonelt til verks også nå når nettstedet blir en del av LSKs sponsornettverk.

Annonse:

- Det er kanskje ikke helt åpenbart at en nyhetsavis med nasjonalt fokus skal gå inn som sponsor for en fotballklubb. Spesielt ikke når målgruppen er så smal som i vårt tilfelle. Rett24 retter seg jo primært mot jurister. Men vi sender gjerne et signal til markedet om at vi ikke frykter utradisjonelle valg, sier Kjetil Kolsrud.

Her kan du besøke Rett24.no!

Høsten 2017 startet lørenskogingen - med bakgrunn som blant annet journalist i Romerikes Blad og nyhetssjef i Aftenposten - opp nettsatsingen som har som formål å publisere uavhengig journalistikk og debatt om nasjonale og internasjonale rettsavgjørelser, lovforslag, uttalelser og bransjenytt for jurister.  To og et halvt år senere har virksomheten 100.000 sidevisninger og rundt 30.000 unike brukere i uken.

Rett24 har det siste året fått et betydelig gjennomslag i nasjonale medier, og ble også nylig nominert til «årets nyskaper» i redaktørforeningen.

- Vi driver en ganske seriøs og alvorlig virksomhet, samtidig ønsker vi å beholde en lekenhet. Både jeg selv og Runar Myklebust, som har vært med fra starten, har stått på kanarifeltet i 25 år. Jeg sto der da Start sendte oss ned i desember, og jeg står der når vi rykker opp igjen i høst. Som gründer MÅ du ha en solid dose passion for det du holder på med, for det er hardt arbeid. Rett24s samarbeid med LSK er en del av dette. Å være gründer handler om å følge en drøm. Da kan man like gjerne ta den helt ut, og bli LSK-sponsor, sier Kjetil Kolsrud.

På sponsorfrokosten i forrige uke ble han presentert for resten av sponsornettverket - som blant annet inneholder flere advokatfirmaer. Og investeringen er allerede i ferd med å betale seg: Advokatfirmaet Mageli har bestemt seg for å annonsere på Rett24 når de nå skal ansette ny advokatfullmektig. 

Les også: Sponsornettverket vokser - selv etter nedrykket

Annonse fra Eliteserien: