Philip Slørdahl lånes ut til Sandefjord

Lillestrøm og Sandefjord er enige om en utlånsavtale for Philip Slørdahl. Avtalen varer i utgangspunktet fram til 1. august, men LSK kan hente tilbake midtstopperen på kort varsel.

Annonse:

- Det blir forhåpentligvis bra det. Jeg føler at jeg trenger kamper i beltet på høyt nivå, og nå åpnet det seg en mulighet i Sandefjord. Så da er det bare å kjøre på der. Samtidig er det en del av avtalen at jeg kan hentes tilbake hit hvis det er behov for meg. En fin avtale for alle parter, sier Slørdahl.

Sportssjef Simon Mesfin er også fornøyd med avtalen klubben har gjort med Sandefjord. Blåtrøyene fikk nylig midtstopperklippen Sander Moen Foss langtidsskadet og trenger sårt å få inn en erstatter.

- Philip er en ytterst profesjonell spiller som fortsatt bare er 21 år. Nå er det viktig for ham å få spilletid på et høyere nivå enn på LSKs rekruttlag i 3. divisjon. Vi tror utlånsavtalen med Sandefjord vil sørge for at han utvikler seg videre som fotballspiller. samtidig som vi føler at vi har ganske god dekning på midtstopperplassene akkurat nå, sier Mesfin.

Vi ønsker Philip lykke til i Sandefjord, og på gjensyn!

Les også: Slørdahl forlenger med LSK

Annonse fra Eliteserien: