Pedersen: - Jeg gir alltid 100 prosent

I Daniel A. Pedersen har Lillestrøm fått inn en spiller som klinker til i duellene - og ofrer alt for laget. Onsdag trente han for første gang under Jörgen Lennartsson.

Annonse:

Selv om det som har sett ut til å være en evigvarende sommer tok seg en søkkvåt pause onsdag, stortrivdes midtbanespilleren under den første økta med nye lagkamerater.

- Dette er en fin mulighet for meg til å vise meg fram et annet sted enn i Danmark, sier den tidligere Silkeborg- og AGF-spilleren.

Han beskriver seg selv slik som spiller:

- Jeg er en hardtarbeidende spiller som tenker på laget og alltid gir 100 prosent, både på trening og i kamp. Jeg liker å ha ballen og være med på å diktere spillet. Men jeg kan også gå inn i en hard takling. Dessuten liker jeg å være med på å skape et godt samhold i laget, sier Daniel A. Pedersen.

Her kan du kjøpe billetter til bortefeltet mot Sarpsborg 08 på søndag!

Jörgen Lennartsson er storfornøyd med å ha sikret seg 26-åringen. Han har ikke bestemt seg ennå for om Pedersen spiller fra start i bortekampen mot Sarpsborg 08, men han blir i hvert fall med i troppen.

Den sympatiske dansken gleder seg til å ta fatt på et nytt kapittel i karrieren. Ikke minst er han veldig sulten på å spille LSK fram til en ny cupfinale.

- Det vil selvfølgelig være en drøm. Jeg var i pokalfinalen med AGF i 2016. Jeg tror det var 38 000 tilskuere i Parken. Vi tapte dessverre mot FCK, men jeg håper selvsagt at vi klarer å spille oss til finalen - og at vi kan vinne et trofé. Det ville vært en fin start på min tid her.

Les også: VIERLSK-spilleren har samlet inn 969 000 kroner

Her kan du se video-intervju med Daniel A. Pedersen og Jörgen Lennartsson etter onsdagens trening:


Annonse fra Eliteserien: