Nærmer oss ny spiller: Har samlet inn 969 000 kroner

Arnór Smárason (29) scoret mål og leverte en strålende debut for LSK. Nå nærmer vi oss nok en solid forsterkning: VIERLSK-spilleren har i øyeblikket samlet inn 969 000 kroner.

Annonse:

- Det er fantastisk å se hvilken mobilisering det har vært rundt innsamlingsaksjonen. Nok en gang får vi se hvor mange som har et varmt og glødende hjerte for LSK. På vegne av klubben vil jeg sende en stor takk til alle små og store bidragsytere, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Les også: La oss fylle Åråsen: Målet er 10 000 tilskuere mot Vålerenga

Av de mange bidragene som er kommet inn, skiller tre seg ut:

Mangeårig styreleder og Åkrene Mek-sjef Per Mathisen har gitt hele 500 000 kroner. Nok en fantastisk gave fra en mann som har betydd utrolig mye for Lillestrøm Sportsklubb de siste 20 årene.

Ola Emil Heggset har gjennom sitt selskap Breidablikk Eiendom bidratt med 150 000 kroner. Heggset har tidligere vært styremedlem i LSK, og har i flere år vært en viktig støttespiller for klubben.

Peter Dybvad har gjennom sitt selskap Hvam Invest også gitt 150 000 kroner. Dybvad har vært LSK-supporter i mange år, og har ved flere anledninger gitt klubben en hjelpende økonomisk hånd.

Men ikke minst har også svært mange enkeltpersoner bidratt med penger slik at vi nå er nær ved å presentere spilleren vi har jaktet i flere uker.

- Vi har egentlig ikke råd til flere forsterkninger på den hylla vi leter etter, men nå kan det se ut til at vi kan klare det likevel. Det hadde vært helt formidabelt om vi klarer å runde en million kroner i samlede inntekter på VIERLSK-spilleren 2018. Igjen: Tusen takk. Vi er i ferd med å bygge noe spennende her nå, sier Lauritsen.

Hvis du ønsker å bidra på VIERLSK-spilleren 2018, så kan du trykke her!

Du kan også sende valgfritt beløp på VIPPS til 118038 eller 1917

Annonse fra Eliteserien: