La oss fylle Åråsen: Målet er 10 000 tilskuere mot VIF

Søndag 2. september klokka 20.00 er det klart for et av årets store høydepunkter. Vålerenga kommer på besøk, og vi håper på 10 000 tilskuere på Åråsen.

Annonse:

16. mai 2014 var sist var sist gang vi fikk se det magiske 10 000-tallet innenfor portene på en hjemmekamp. Den gang var Molde motstander foran 10 965 tilskuere på norsk klubbfotballs store festdag.

Vi må tilbake til 15. april 2012 for å finne forrige gang det ble solgt over 10 000 billetter til en seriekamp mot Vålerenga på Åråsen. Da var tallet 10 239.

Nå tar LSK grep i håp om å fylle tribunene til høstens derby på Åråsen. Målet er at vi igjen runder 10 000 tilskuere 2. september.

* Vi har allerede solgt i overkant av 1500 ekstra billetter til kampen til sponsorer og bedrifter.

* På Nebben-festivalen i forrige uke ble det delt ut løpesedler med info om høstens store fotballfest. Og Kanari-Fansen har allerede begynt å henge opp «derby feber»-plakater.

* Tegneserieboka om LSKs historie, ført i pennen av Øyvind Sveen og Ivan Emberland, blir lansert i forkant av kampen. Den anbefales på det sterkeste!

* Lørdag 1. september blir det Kanari-Kafé i forbindelse med treninga på Åråsen.

* I timene før kampstart blir det live musikk på Martins når «Fugla allstars» spiller de mest kjente supportersangene. Det blir også LSK-quiz.

* Det blir supportertog til Åråsen.

* Vi vil følge opp med jevnlige oppdateringer fremover om hvor mange billetter som er solgt til kampen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Vålerenga søndag 2. september!

Se Frode Kippes oppfordring til supporterne:


Annonse fra Eliteserien: