På lån fra Rostov: Magnus Knudsen klar for LSK

Magnus Knudsen (20) går på lån fra Rostov og er Lillestrøm-spiller fram til 30. juni.

Annonse:

Midtbanespilleren ble solgt til Rostov i romjula, men vender nå tilbake til LSK på lån.

- Det er veldig gøy. Det er jo klubben i mitt hjerte, og jeg har mange gode minner og opplevelser i Lillestrøm-drakta. Trygt og godt, og også bra for min videre utvikling. Jeg får spille på gress, kjenner alle og vet hvordan vi spiller, sier Magnus Knudsen.

Sportssjef Simon Mesfin er glad for at LSK klarte å få på plass en låneavtale etter at Knudsen reiste hjem fra Russland på grunn av usikkerheten i kjølvannet av angrepet på Ukraina. Rostov ligger ikke langt fra grensa til det krigsherjede landet.

- Det er en spesiell periode for spillere i Russland, og vi er veldig fornøyd med at vi kan låne Magnus fram til 30. juni. Rostov er opptatt av at Magnus holder seg i gang i en god klubb som spiller på gress. Både vi og Magnus ønsket å få til dette. Han vet hvordan vi spiller fotball, og kommer garantert til å bidra med gode prestasjoner i trening og kamp sammen med trenere og spillere som han kjenner veldig godt. I utgangspunktet var vi ikke på jakt etter flere spillere nå, men dette er en ekstraordinær sak - og Magnus er en anvendelig spiller som vil styrke oss, sier Mesfin.

Magnus Knudsen er for tida på samling med U20-landslaget der han spiller kamp mot Romania i dag og Italia på mandag.

Vi ønsker Magnus Knudsen hjertelig velkommen tilbake til Lillestrøm!

Annonse fra Eliteserien: