Ola Rasmussen G15-trener og toppspillerutvikler de to neste årene

Ola Sydow Rasmussen (31) - som nærmer seg veteran-status i akademiet - har signert på en ny toårsavtale som G15-trener og toppspillerutvikler for aldersgruppa 13 til 17 år. Det er LSK-akademiets administrative leder Oscar Killingmoe (til venstre) glad for.

Annonse:

- Ola har representert kontinuiteten hos oss tilbake til 2018. Han har vært involvert i alle prosessene som har bidratt til at vi i dag har et solid akademi i LSK. Hans individuelle utvikling har også vært veldig positiv i denne perioden. Han har en god mentalitet med tanke på å forbedre seg selv, er alltid åpen for å lære og har en sterk grad av ansvarlighet og god etikk i sitt arbeid. Vi ser fram til at han skal kombinere G15-trenerjobben med å være toppspillerutvikler for de mellom 13 og 17 år. Det siste er det ikke så mange andre klubber i Norge som prioriterer, sier akademisjef Toni Ordinas.

Selv trekker Rasmussen fram det gode arbeidsmiljøet i LSK og akademiet som en av de aller største gledene ved å jobbe i klubben og med utviklingen av unge spillere. De to siste årene har han trent G16-laget.

Les også: Jørgen Bøe G14-trener de to neste årene

Se hva Ola Sydow Rasmussen svarer på 10 kjappe spørsmål:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 01.11.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)