Jørgen Bøe G14-trener de to neste årene

Jørgen Bøe (26) har signert på en ny toårskontrakt som G14-trener. Her kan du bli bedre kjent med lysluggen fra Fetsund.

Annonse:

- Min ambisjon er først og fremst å gjøre LSK til et veldig, veldig bra sted for unge spillere, sier Bøe - som du kan bli bedre kjent med i videoen der vi stiller ham 10 kjappe spørsmål (nederst i saken her).

TO NYE ÅR: Akademiets administrative leder Oscar Killingmoe er glad for at Jørgen Bøe har signert på en toårsavtale som G14-trener. Foto: Andreas Aalling
TO NYE ÅR: Akademiets administrative leder Oscar Killingmoe er glad for at Jørgen Bøe har signert på en toårsavtale som G14-trener. Foto: Andreas Aalling

I disse dager legges trenerkabalen for LSK-akademiet neste år, og førstemann ut med ny kontrakt er Jørgen Bøe som har signert for to år som G14-trener. 26-åringen har allerede vært tilknyttet akademiet i flere år og akademisjef Toni Ordinas mener Fetsund-gutten har tatt store steg.

- Fra å være en veldig ung trener med lite erfaring har han vært gjennom en veldig positiv utvikling både personlig og trenermessig. Han har fått en større forståelse av spillet og spillerne, deres behov og den individuelle oppfølgingen som vi ønsker å ha i LSK, og vi vil oppmuntre ham til å bli den beste G14-treneren i Norge. Vi er glade for å se at Jørgen har utviklet seg til å bli en spesialist for denne viktige aldersgruppen i en spilles karriere, sier Ordinas.

Les også: Akademiet søker hovedtrenere, fysisk trener og assistenter til 2024-sesongen

10 kjappe spørsmål til Jørgen Bøe:


 

Annonse fra Eliteserien: