Ogbu pushes av «storebror» Åsen

Enn så lenge bor Igoh Ogbu (21) og Gjermund Åsen (29) sammen på Hotel Olavsgaard. Ogbu ser på Åsen som en storebror, og den eldste gjør alt han kan for å pushe den yngste i riktig retning...

Annonse:

Etter dagens internkamp i LSK-Hallen - som det svarte laget til Åsen og Ogbu vant etter scoring av Henrik Skogvold - ga trønderen klar beskjed til den nigerianske midtstopperen:

Han må stå opp tidlig for å trene, selv om det er kamp senere på dagen!

- Jeg må pushe ham litt. Jeg var og sprang på mølla før kampen. Da lå han og sov. Det er uakseptabelt. Trening er gratis, og han må komme seg opp av «morran», sier Åsen med et smil.

- Han er som en storebror for meg, og jeg liker hvordan han pusher meg. Det er virkelig bra for meg, sier Igoh Ogbu.

- Han forteller at bare han var oppe og løp i dag tidlig?

- Jeg løp ikke fordi jeg ville være klar for kampen og føler at jeg må ta det litt rolig med låret mitt. Men storebroren min vil ikke at jeg skal ta det mer ro, han vil at jeg skal kjøre hardt, sier den nigerianske midtstopperen og ler.

De to tidligere Rosenborg-spillerne har et godt og humørfylt forhold.

- Jeg føler meg litt som en far. Det er meldinger i øst og vest om når vi skal spise og når vi skal bli hentet. Jeg må ta vare på ham, men sånn er det, sier Gjermund Åsen.

Begge viste seg fra en god side i fredagens internkamp. Åsen styrte mye av det offensive spillet, mens Ogbu tok for seg i forsvarskampen.

PS! Igoh Ogbus landsmann Ifeanyi Mathew har nå fått godkjent arbeidstillatelsen og er med for fullt på LSK-treningene fra og med mandag.

Se det muntre video-intervjuet med Åsen og Ogbu her:


Annonse fra Eliteserien: