Henrik (16) matchvinner i internkampen

(LSK Svart - LSK Gul 1-0) Banens yngste spiller, Henrik Skogvold (16), steg til værs og headet inn internkampens eneste mål helt oppe i krysset.

Annonse:

- Det var en veldig stor lettelse og en enorm glede. Ulrik (Mathisen) ga meg et veldig godt innlegg. Jeg vil ikke si at den var ferdigscoret, men jeg fikk en veldig god timing på hoppet - og styrte den i krysset. Så det var bra, sier Henrik Skogvold.

Romerikes Blad sendte internkampen - her kan du se den!

2004-modellen fikk sin første smakebit med A-lagsfotball i internkampen for en uke siden, og har trent med de store gutta siden.

- Jeg skal trene med A-laget en uke til, så da handler det om å ta med seg så mye som mulig inn mot juniortreningene utover, sier Kjeller-gutten.

- I dag synes jeg vi fikk mye ut av internkampen. Jeg synes det var to knepp opp fra forrige fredag. Nå har vi en intensitet som ligner på det vi skal ha i kampene, sier Petter Myhre etter fredagens internkamp.

PS! Den planlagte treningskampen mot Tromsø neste fredag er avlyst etter at det er blitt bestemt at lagene i Eliteserien maks kan gjennomføre fem treningskamper før seriestart.

Les også: Krogstad føler seg gammel - trener med tidligere elev

Se video-intervju med Henrik Skogvold:


Se video-intervju med Petter Myhre:


Annonse fra Eliteserien: