Offensive unggutter tørster etter mer suksess mot Kisa

Magnus Knudsen (18) og Lars Ranger (20) var fremtredende i 2-0-seieren over Tromsø. Mot Ull/Kisa på fredag jager de nye oppturer.

Annonse:

Lokaloppgjøret mot Jessheim-klubben blir nok en fin test for et Lillestrøm-lag som viste gode takter mot Tromsø.

Les også: Slo Tromsø 2-0: Knudsen (18) imponerer Bakke

To av de som sto fram i årets første treningskamp var midtbanespilleren Magnus Knudsen - som blant annet scoret 1-0-målet - og den kompromissløse høyrebacken Lars Ranger.

- Det var deilig å komme i gang med den første ordentlige kampen. Jeg håper den forrige kampen var en god søknad, men det krever mye jobbing fremover hvis jeg skal ha mer spilletid, sier Magnus Knudsen.

- For min del blir det en konkurranse mellom Simen Rafn og meg nå i forsesongen, så får vi se hvem som går seirende ut, sier Lars Ranger.

Han føler at han vokste mye på utlånet til Ull/Kisa i 2019, men er veldig glad for å være tilbake i LSK.

- Det blir moro å møte gamle lagkamerater. Vi møter et ålreit lag, så vi må være på for å vinne. Jeg tror og håper på en god prestasjon og at vi vinner igjen, sier Gjerdrum-gutten.

Trener Geir Bakke er i det store og hele svært godt fornøyd med dagens spillertropp, og Knudsen og Ranger er bare to av flere unge spillere som banker hardt på startellever-døra. 

- To dedikerte og hardtarbeidende unggutter. De har ulike kvaliteter, men kvaliteter som Lillestrøm Sportsklubb trenger. De har i aller høyeste grad meldt seg på i kampen om spilletid utover, sier trener Geir Bakke.

Alle med sesongkort kommer gratis inn på fredagens treningskamp i LSK-Hallen (avspark klokka 14.00). Her kan du kjøpe sesongkort!

Se video med unggutta her:


Annonse fra Eliteserien: