Ny LSK-partner: FuglaXtra sendes fra Lillestrøm Torv til høsten

Lillestrøm Torv øker sitt engasjement som LSK-partner - og vil i høst blant annet huse tre innspillinger av «FuglaXtra» på senteret midt i byen.

Annonse:

- Vi gleder oss veldig til å samarbeide med Lillestrøm Torv. Torvet er hele Lillestrøms senter og en naturlig partner for LSK. Og det og kunne ha FuglaXtra-sendingene nede i sentrum vil skape godt engasjement rundt både klubben og senteret, sier markedskonsulent Jørgen Heen Enger i LSK.

Les også: Vi lager FuglaXtra før hver hjemmekamp

Senterleder Hege Andreassen ser også fram til å bygge en enda tettere relasjon mellom hele byens fotballag og kjøpesenter. Når verden forhåpentligvis er enda mer åpnet opp over sommeren vil programmet - som ledes av LSKs Morten Stokstad og Ivar Hoff med utvalgte gjester - bli sendt tre ganger fra Lillestrøm Torv, 

- FuglaXtra blir et fint tilskudd til senteret og helt i tråd med vårt kundeløfte: «Gode øyeblikk i hjertet av byen». Vi har mange patrioter og LSK-tilhengere i byen og dette vil være et flott innslag for våre besøkende samtidig som det også vil skape litt liv og røre, sier Andreassen.

Les også: Hoff ser for seg store Braut-overskrifter

Hun er opptatt av at både Lillestrøm Torv og Lillestrøm Sportsklubb får et løft i tiden som kommer, og er ikke i tvil om at begge parter kan gjøre hverandre sterkere.

- For oss er det viktig å være med der det skjer. Som Lillestrøms bysenter ønsker vi å bidra til at LSK får et flott 2021, slik at de kan fortsette den gode jobben med å skape positive opplevelser og god utvikling! Siden dette er et gjensidig samarbeid vil det samtidig skape positive opplevelser både på senteret og i Lillestrøm by.

Lillestrøm Torv har en unik beliggenhet i byen. Senteret er en naturlig møteplass for handel og kultur og har 60 butikker og spisesteder under samme tak, i tillegg til at Torvet utenfor er byens samlingspunkt utendørs med aktiviteter hele året.

Se video av Lillestrøm Torv:


Annonse fra Eliteserien: