Vi lager FuglaXtra før hver hjemmekamp

Årets nysatsing fra LSKs medieavdeling: FuglaXtra - med Ivar Hoff som medprogramleder. Dette blir et fast program før hver seriekamp på Åråsen der vi tar temperaturen på laget og omgivelsene. Vi er også glade for å få Eirik og Herman Nordeide i Areal & Bolig med som kommersiell partner.

Annonse:

- Hallå i luken, jeg gleder meg! Og nå er det på tide at vi kommer i gang med fotballen. Vi har ventet lenge, sier Ivar Hoff.

Den levende LSK-legenden - som blant annet var oppmann (eller sportssjef, som det heter i dag) på 1970-tallet og trener på 1990-tallet - har i mange år vært et velkjent innslag på TV 2s FotballXtra. Der skal han også være med i år.

Men så ofte han kan vil Hoff også være med i FuglaXtra - et program som vi håper blir et stemningsskapende vorspiel til årets seriekamper på Åråsen. Den første utgaven vil bli publisert i forkant av den første hjemmekampen mot Viking 24. mai.

- Vi skal prøve så godt vi kan med ulike gjester på besøk, og vi er så heldig at vi også har fått med en samarbeidspartner. Dette tror jeg blir gøy, sier Ivar Hoff.

Den lokale eiendomsutvikleren Areal & Bolig blir FuglaXtra-sponsor og ser fram til programmet kommer på lufta på lsk.no, YouTube og Facebook.

- Vi er glad for at vi kan bidra til at et slikt program blir en realitet. Fugla betyr mye for mange, ikke minst for oss, og vi tror på en spennende og bra sesong, sier Eirik Nordeide.

Her kan du sjekke ut Areal & Bolig-prosjektet på Råholt!

Ivar Hoff er også optimistisk foran LSKs comeback i Eliteserien.

- Jeg synes det ser positivt ut. Jeg synes man har fått inn spennende nye spillere, og laget har vist mye bra i treningskampene. Jeg har faktisk plassert Lillestrøm som nummer fem på mitt tabelltips denne sesongen.

PS! Som en liten forsmak vil vi i løpet av kort tid publisere en FuglaXtra-spesial: En 60 minutter lang podcast med Ivar Hoff, Pål-André Helland og Morten Stokstad - spilt inn i Harde Mottak-studioet i Lillestrøm sentrum. 

Se video-intervju med Ivar Hoff om «FuglaXtra»:


Annonse fra Eliteserien: