Nordlie: - Vi har kommet veldig langt

Tom Nordlie er svært fornøyd med hvordan spillergruppa har respondert på de nye grepene han har innført.

Annonse:

På spørsmål om hvordan de tre første dagene har vært, svarer Nordlie:

- Hektisk. Intensivt. Spennende. Utfordrende.

Les også: DNB gir ut gratisbilletter mot Start

Det har vært lange dager med mye trening og mange samtaler mellom den midlertidige treneren og spillerne.

- Nå har det vært så mye informasjon at jeg tror vi roer litt ned på antallet inputs fram mot kampen. Jeg synes spillerne har tatt det bra. Det er lettere å få dem inn på oppgavetenkning når det er en del nytt. Det har vært intensive dager, og mange samtaler med spillere både individuelt og lagdelmessig. I dag hadde vi også litt video av Start før treninga, sier Tom Nordlie.

Fredag reiser laget til Kristiansand, og lørdag klokka 18.00 er det avspark mot Start i den første kvalifiseringskampen om retten til å spille i Eliteserien 2020.

- Jeg tror ikke det blir avgjort i den første kampen uansett, men jeg har lyst til at vi skal score mål i Kristiansand. Jeg tror det er dumt å være feig i bortekampen og tro at det skal ordne seg på hjemmebane. Ut fra tre økter synes jeg vi har kommet veldig langt. Vi har fokus på hvordan vi skal fremstå og hvilke rom vi skal angripe for å straffe dem. Jeg har lagt bort alle morsomme øvelser. Vi trener bare på slik det skal se ut på kampdagen, sier Nordlie.

På lørdag håper han at spillerne skal slippe seg løs og være offensive.

- Jeg er litt opptatt av signaleffekten som spillerne viser ute på banen. At en spiller takler noen inn i reklameskiltet sånn som Bård Bjerkeland gjorde, og at en spiller løper for å presse keeperen - selv om det virker dumt. Men da får du med deg lagkameratene og publikum. Det blir også viktig.

Og det ligger an til solid støtte også fra tribunen på Sparebanken Sør Arena. Fire gratisbusser blir satt opp med avreise fra Scandic Lillestrøm lørdag klokka 11.00.

- Det blir fire stappfulle busser som reiser til Kristiansand. Vi har fått inn over 100 000 kroner i reisestøtte fra gavmilde sponsorer, noe vi er særdeles takknemlige for. Samlingssted før kampen blir Kick i Kristiansand, sier Kanari-Fansens leder Tony Johansen.

Se video fra Nordlies første møte med spillerne:


Annonse fra Obos-ligaen: