Nardo drømmer om å få besøk av 1000 LSK-fans

Nardo FK er Lillestrøms motstander i fjerde runde av NM. Kampen skal spilles på Nissekollen stadion, og sportssjef Thomas Erikstad håper at så mange som 2000 tilskuere kan få plass når LSK kommer på besøk.

Annonse:

Jubelen sto i taket i den lille Trondheim-klubben da Arendal ble slått ut etter straffesparkkonkurranse onsdag kveld. Gleden ble om mulig enda større da LSK ble trukket ut som motstander i fjerde runde. 

- Vi er en klubb som var teknisk konkurs for tre år siden, og har brukt tre år på å bygge opp klubben igjen. Nå bygger vi en helt ny stadion til 14 millioner kroner som er klar om kort tid. Det blir et kjempeløft for klubben. I tillegg er det en stor gulrot for oss å møte Lillestrøm i fjerde runde i cupen, sier sportssjef i Nardo, Thomas Erikstad.

Les også: Lehne sendte LSK videre - nå venter Nardo

Erikstad forteller videre at de håper på å kunne få plass til 2000 mennesker på kampen som spilles 12. eller 13. mars. Det samme antallet var til stede da Rosenborg var motstander i cupen i 2016. Selv om det bare vil være 500 sitteplasser, så er det muligheter med både ståplasser og provisoriske tribuner for tilreisende LSK-fans. Han antar at det vil være mulig å få plass til mellom 500 og 1000 bortesupportere.

Laget som ligger på 12. plass i sin PostNord-avdeling er for øvrig det eneste laget fra Trøndelag som fortsatt er med i cupen, noe Nardo-sportssjefen godter seg litt over. Han håper at det vil være med på å skape mye oppmerksomhet rundt kampen og tiltrekke seg fotballsupportere fra hele distriktet.

- Vi er i dialog med «Kjernen», sier Erikstad, og sikter til Rosenborgs supportgruppe.

Nardos hovedtrener Fredrik Aasmund Eliassen har en fortid som spillerutvikler for A-laget til Lillestrøm, og han ser virkelig frem til at LSK kommer på besøk.

- Jeg fikk et utrolig godt forhold til klubben gjennom de fem årene jeg var der. Jeg trivdes ekstremt godt og det er mange i klubben som jeg kjenner. Dette møtet med Lillestrøm blir veldig spesielt for meg, sier Eliassen.

Annonse fra Eliteserien: