Lehne sendte LSK videre - nå venter Nardo i mars 2022

(Grorud - Lillestrøm 2-3 e.e.o) Cupmøtet med Grorud ble både tøffere og lengre enn Thomas Lehne Olsen og LSK hadde håpet på. Men viktigst: Det ble avansement etter at kapteinen avgjorde i andre ekstraomgang. Nardo blir motstander i fjerde runde..

Annonse:

- Vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp, og vi måtte på jobb, sier Thomas Lehne Olsen.

Ifeanyi Mathew ga LSK ledelsen på et glitrende langskudd i første omgang, men deretter tok Grorud over initiativet - og snudde kampen etter scoringer i det 35. og 45. minutt.

Lillestrøm styrte omtrent alt etter pause, men det så lenge ut til å gå mot en tidlig cupexit. Helt til klokka nesten hadde rundet 89 minutter. Da fikk Vetle Dragsnes bra treff med venstrefoten og sørget for 2-2.

Helt i starten på andre ekstraomgang falt avgjørelsen: Lars Ranger la nydelig inn foran mål. Gjermund Åsen traff med en bra avslutning, Groruds keeper ga en retur - og Thomas Lehne Olsen satte returen i mål.

- Jeg fikk pirket returen over linja, og det var deilig. Men vi hadde sjanser nok til å sette flere mål også, sier kapteinen.

Dermed endte det med 3-2-seier til Lillestrøm. Den lille karamellen kan man suge på lenge: 4. runde spilles først neste år. Onsdag kveld ble Nardo trukket ut som motstander. Kampen spilles i Trondheim enten 12. eller 13. mars. 

Geir Bakke var glad for avansementet, men lite fornøyd med prestasjonen - og at laget måtte gjennom 120 minutter tre døgn før Tromsø er motstander på Åråsen i en viktig seriekamp.

- Det viktigste er at vi går videre, men vi gjør en dårlig kamp. Vi er lite relasjonelle, masse misforståelser, individuelt rufs og ikke den lidenskapen som skal kjennetegne oss. Vi gjorde det vanskelig for oss selv. Nå får vi låse gutta inne på Åråsen, og spille med en mye større entusiasme i spillet vårt mot Tromsø på lørdag, sier Geir Bakke.

Annonse fra Eliteserien: