Møter Tenerife B klokka 12.00 i dag: Disse starter for LSK

Mads Hedenstad Christiansen og LSK er klare for årets andre treningskamp. Klokka 12.00 i dag er Tenerife B motstander på ferieøya.

Annonse:

Disse spillerne starter kampen for Lillestrøm:

Mads Hedenstad Christiansen - Uba Charles, Ruben Gabrielsen, Sander Moen Foss, Eskil Edh - Efe Lucky, Marius Lundemo, Gjermund Åsen - Uranik Seferi, El Schaddai Furaha, Henrik Skogvold.

FØRSTE OMGANG: LSKs startoppstilling mot Tenerife B.
FØRSTE OMGANG: LSKs startoppstilling mot Tenerife B.

- Inngangen blir ganske lik som i kampen mot Fredrikstad i slutten av januar. Det blir ikke så stort fokus på motstanderen i forberedelsene, men mer på det som vi har lagt til grunn i de ulike fasene av vårt spill. Vi ønsker også at mange spillere skal få prøve seg, sier Andreas Georgson.

Les også: Uba Charles stråler - og hyller 17-åring

Kampen har avspark klokka 12.00 norsk tid (11.00 lokal tid) på Tenerife Top Training-anlegget, et par kilometer unna spillerhotellet i Adeje. Det er også her Lillestrøm har trent flere ganger daglig under det som har vært en solfylt og vellykket treningsleir.

Les også: Lange dager: Slik jobber det nye trenerteamet

ANDRE OMGANG: LSK starter etter planen med dette laget i andre omgang.
ANDRE OMGANG: LSK starter etter planen med dette laget i andre omgang.

Det skal være en mer voksen og toppet utgave av Tenerife B som møter LSK i dag enn det laget som Vålerenga møtte på samme bane i januar. Romerikes Blad sender kampen direkte - og du kan se den her!

- De leder sin serie ganske klart, og min erfaring er at de da ofte er velorganiserte og kyniske. Så de kommer sikkert til å utfordre oss, og vi må være gode hvis vi skal være dominante, sier LSK-treneren før årets andre test.

Her kan du se FuglaXtra med Olsen, Knudtzon og Georgson!

Se video-intervju med Andreas Georgson før kampen mot Tenerife B: 


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 07.02.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)