Monika Amundsen er død: - Et stort tap for Lillestrøm

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at Monika Amundsen er død. I over 30 år la Monika ned en helt uvurderlig dugnadsinnsats for Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

Leder av breddeutvalget i LSK, Tina Svensson Grønlund, er sterkt preget av Monika Amundsens bortgang. 

- Stor sorg preger oss alle etter at vi mottok budskapet om at Monika er død. Tankene går til familien og Monikas barn, sier Svensson Grønlund.

For to år siden mottok Amundsen «Æresmedlemmenes hederspris» på kretstinget for sin formidable innsats som frivillig i LSK.

Få ildsjeler kan vise til en lignende dugnadsinnsats.

- Monika var en unik person som i over 30 år hadde ansvaret for kioskdriften. Hun var alltid blid og sa aldri nei, og la ned en uvurderlig innsats. Vi har beregnet at hun har laget over 20 000 liter med vaffelrøre opp gjennom alle disse årene. Det er et stort tap for Lillestrøm. Vi har så mye å takke Monika for, sier hun.

Monika Amundsen var i mange år leder av kioskutvalget i datidens UA-styre, og var frem til sin død medlem av kiosk- og turneringsutvalget i det som nå heter LSK Bredde.

- Den frivillighetsånden til Monika er noe vi ønsker å ta med oss i LSK. Nå blir det opp til oss andre å plukke opp hansken og sørge for at den lever videre, sier Tina Svensson Grønlund.

Annonse fra Eliteserien: