MK Prosjekt og Eiendom totalrenoverte kjøkkenet på Åråsen

Tidligere i år forlenget de samarbeidsavtalen med LSK med to år. De siste månedene har Andreas Kjelsås (t.v) og Glenn-Vidar Moen totalrenovert kjøkkenet på Åråsen.

Annonse:

Entrepenørbedriften har utvidet, oppgradert og gitt kjøkkenet et bedre utseende.

- Det er mer tilpassa, det er enklere å vedlikeholde og holde rent. Det ser nytt, rent og ordentlig ut. Vi har satt inn flere sluk og syrefaste plater på veggene som gjør det enklere å holde det rent. Vi har også gjort en del branntetting som ikke var krav da det ble bygd. Nye hygieneplater i taket, bedre arbeidslys, mer tilpassa vaskesone og totalt sett et større kjøkken. Vi har revet to vegger og utvidet noen kvadratmeter, sier Glenn-Vidar Moen og Andreas Kjelsås.

MK Prosjekt og Eiendom AS ble samarbeidspartner med LSK i fjor og bestemte seg tidligere i år for å forlenge avtalen med to år.

- Dette er klubben i vårt hjerte, også har LSK et spennende konsept, forteller Glenn-Vidar Moen.

- Hvilke fordeler får din MK Prosjekt av å være med i LSK sitt sponsornettverk?

- Kjennskapen til markedet som er internt i klubben. Sponsoraktivitetene. Kiel-turen var definitivt fjorårets høydepunkt. Konseptet og gjennomføringen av turen var veldig proffesjonell, sier Glenn-Vidar.

Kiel-turen er en av flere sponsoraktiviteter LSKs sponsornettverk deltar på årlig. Er du intressert i å bli en del av klubbens sponsornettverk? Sjekk ut «Bli partner»-siden vår.

Lillestrøm-bedriften ser etter små og store oppdrag.

- Vi søker alt fra små vindusjobber, bytte et vindu her og der, til det vi driver med i dag hvor vi bygger advokathuset til Lærum. Vi satser på både bedrift og privatpersoner.

Kunne du tenke deg å få hjelp av MK Prosjekt? Ta kontakt med Andreas Kjelsås på 48233655 eller send dem en e-post.

Slik ser kjøkkenet ut nå:

Annonse fra Obos-ligaen: