Mifsud strålte etter invitasjon til Kippe-testimonial

Den tidligere Lillestrøm-spilleren Michael Mifsud (38) holder fortsatt koken - og var nest sist på Maltas scoring mot Norge mandag kveld. Etter kampen var han et eneste stort smil da han ble invitert til Frode Kippes testimonial-kamp i LSK-Hallen lørdag 25. januar.

Annonse:

TV 2s reporter fikk med en personlig video-hilsen fra Frode Kippe til Michael Mifsud - som Malta-kapteinen fikk se etter landskampen som Norge vant 2-1.

Her kan du se TV 2s intervju med Michael Mifsud!

Mannen med utrolige 142 landskamper og 41 mål for den lille øya i Middelhavet, lyste opp etter å ha sett Kippes invitasjon.

– Haha. Det er fint. Det kan hende jeg drar. Jeg skal ta kontakt og se hva jeg kan få til. Han er en god venn av meg. Han hjalp meg mye da jeg var der, sa Mifsud til TV 2.

Den raske spissen scoret 17 mål på 48 seriekamper for LSK fra 2004 til 2006, og ble blant annet matchvinner mot Vålerenga to ganger.

Vi håper malteseren får anledning til å bli med på Kippes testimonial lørdag 25. januar 2020. Da møter et lag med tidligere lagkamerater av LSK-kapteinen dagens Lillestrøm-lag i det som blir sesongoppkjøringens første treningskamp.

Les også: Sponsorer sørger for gratis buss til Ranheim

Se Frode Kippes video-hilsen til Michael Mifsud her:


Annonse fra Eliteserien: