Sponsorer sørger for gratis buss til Ranheim

To kamper gjenstår, og (som vanlig) står mye på spill: Nå settes det opp gratis buss til bortekampen mot Ranheim søndag 24. november - takket være støttespillere med hjerte for LSK.

Annonse:

Det ligger an til en solid mobilisering før den viktige kampen i Trondheim. Kanari-Fansen har et håp om at så mange som 200 Lillestrøm-supportere kommer til å være på plass på EXTRA Arena.

Her kan du kjøpe billetter i bortesvingen (felt EA) på Ranheim - Lillestrøm!

Øie Eiendomsutvikling AS ved Per Berg, Per Mathisen, Advokatfirmaet Mageli ANS ved Morten Kokkim, spillergruppa til LSK og Avokatfirmaet Halvorsen & Co AS ved Owe Halvorsen er blant de som bidrar til å betale for bussen med plass til 50 personer for KFL-medlemmer.

- Det er veldig bra at vi har fått finansiert turen slik at enda flere supportere kan reise til Trondheim. Cirka 20 plasser er tatt foreløpig. Det betyr at det enn så lenge er 30 ledige plasser, sier Joacim Møller, styremedlem i Kanari-Fansen.

Her kan du melde deg på bussturen via Kanari-Fansens nettsider!

Bussen har avreise fra Scandic Lillestrøm klokka 07.00 søndag 24. november, og kjører hjem igjen etter kampslutt.

Fra før har også en rekke LSK-supportere allerede bestilt fly til Trondheim for å få med seg den viktige kampen.

- Jeg håper at vi kan bli rundt 200 LSK-supportere på tribunen, selv om det kanskje er mest realistisk med 150. Vi vet hvor mye det betyr for gutta med solid støtte fra fansen. Jeg håper og tror de får et ekstra gir av å se 200 stykker som står i svingen der og gauler, sier Joacim Møller.

Annonse fra Eliteserien: